Visualisatie van 3D-oplossingen

Visualisatie van 3D-oplossingen

Habasit biedt haar producten nu aan in een dynamische online community van meer dan 17 miljoen CAD-gebruikers, via één van ’s werelds grootste onderdelenbibliotheken.  Dit nieuwe samenwerkingsverband met TraceParts zorgt voor een uitgebreide database van 2D- en 3D-tekeningen die 24 uur per dag, 7 dagen in de week te downloaden zijn. Door middel van real-time technologie kunt u nu eenvoudig en gratis afbeeldingen downloaden van transportbandmodules, kettingen, tandwielen en accessoires, en tekeningen van een aantal van onze productlijnen, waaronder HabasitLINK, Habasit Cleandrive en HabaCHAIN. De catalogus groeit snel en bevat steeds meer. Met één klik kunt u een snelle en nauwkeurige offerte ontvangen van elk standaard product.

De 3D-catalogus ondersteunt vrijwel elke CAD-software en is ideaal voor documentatie en ontwerp. Gebruikers kunnen individuele onderdelen bekijken vanuit meerdere hoeken, alsook geassembleerde transportbanden die zijn gesorteerd op breedte, lengte, tandwielprogramma, steek of de toevoeging van accessoires. Dit platform biedt niet alleen accurate modules van ons volledige aanbod van kunststof modulaire transportbanden, maar ook datasheets en engineeringrichtlijnen.

Over de hele wereld raadplegen werktuigbouwkundigen en elektrotechnici deze website om de benodigde oplossingen te vinden. Ga naar www.habasit.com/nl/cad-product-drawings.htm om de database te bekijken

2018 mei 16  |  Posted by

Editorial Team

Articles created by the Expert Blog Editorial Team

Contact us for personal support

Get advice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Your email address will not be published