LINK-SeleCalc nu online beschikbaar!

LINK-SeleCalc nu online beschikbaar!

Door het uitgebreide programma van HabasitLINK kunststof modulaire banden, kan het kiezen van de juiste band een hele uitdaging zijn.

Elke engineer is maar al te goed bekend met het grote verschil dat kleine details kunnen maken. Er moet rekening worden gehouden met elke bocht en helling van het pad dat de transportband aflegt. De sterkte van het product, dikte en duurzaamheid, maar ook de hygiënische eigenschappen en bestendigheid tegen slijtage, hitte en agressieve chemicaliën, zijn stuk voor stuk belangrijke factoren die van invloed zijn bij de keuze van een band.

In de blog van vandaag wil ik graag een tool introduceren die speciaal is gemaakt voor de premium kunststof modulaire banden van Habasit. LINK-SeleCalc is een web-based engineering software waarmee de bandsterkteberekeningen voor de klant berekend kunnen worden. Nadat de informatie is ingevoerd in de vragenlijst is het voor klanten nu nog eenvoudiger de steek, radius, configuratie, gewicht en eigenschappen van de transportband te analyseren. Met een simpele muisklik genereert het programma een rapport dat naar Habasit gestuurd kan worden. Samen met POWER-, CONVEY-, SYNC- en CHAIN-SeleCalc beslaat de online tool een breed scala van het Habasit programma zodat tegemoet kan worden gekomen aan de behoeften voor elke klant.

Wanneer u zich afvraagt welke kunststof modulaire band de juiste is voor u, ga dan naar de tool op onze website en aarzel niet om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft!

 selecalc.habasit.com

2017 augustus 8  |  Posted by

Editorial Team

Articles created by the Expert Blog Editorial Team

Contact us for personal support

Get advice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*Your email address will not be published