CleanDrive (Positief aangedreven)-SeleCalc – de nieuwste uitbreiding van de SeleCalc engineering programma-familie

CleanDrive (Positief aangedreven)-SeleCalc – de nieuwste uitbreiding van de SeleCalc engineering programma-familie

Habasit Cleandrive banden zijn al jaren de eerste keuze voor ingenieurs die geen risico’s willen nemen wanneer het gaat om voedselveiligheid. Maar hoe weet u welk type band het beste is voor uw toepassing? En hoe ontwerpt u uw installatie op de juiste manier? Dit alles hangt af van de toepassing en de omgevingscondities zoals transportbandconfiguratie, bandsnelheid, temperaturen en belasting van de transportband.

Met de nieuwe engineering tool voor Habasit Cleandrive monolitische banden kunt u dit zelf online berekenen, op elke dag van de week, wanneer u maar wilt. Selecteer gewoon het gewenste bandtype en vul de belangrijkste parameters in. Het programma geeft u data over de gebruikte toegestane trekkracht, aanbevolen motorvermogen, aanbevolen aantal tandwielen en andere belangrijke criteria. De CleanDrive (Positief aangedreven)-SeleCalc engineering tool vergemakkelijkt de technische berekening van de meest gangbare transportbandconfiguraties, en biedt ook ondersteuning bij de evaluatie van de de meest geschikte banden en bijbehorende componenten. CleanDrive (Positief aangedreven)-SeleCalc biedt u de evaluatie van toepassingen, keuze van de best passende optie en ondersteuning bij het juiste ontwerp van de transportband.

SeleCalc engineering programma’s

De SeleCalc engineering programma’s vormen een unieke familie van selectiehulpmiddelen en calculatieprogramma’s voor transportbanden op basis van state-of-the art engineering uitgangspunten, en gecreëerd door het Habasit application engineering team. Onze bekende online SeleCalc engineering programma’s worden wereldwijd door engineers gebruikt om hen te assisteren bij de bandkeuze en -calculatie. Met de nieuwe web-based interface, hoeft u niet langer te letten op programma- of product-updates, ze worden automatisch uitgevoerd, afgestemd op uw profiel.

SeleCalc programma’s zijn beschikbaar voor:

  • Transportbanden op basis van weefsel
  • Aandrijfriemen
  • Tandriemen
  • Kunststof modulaire transportbanden en transportbandkettingen
  • Banden voor positieve aandrijving

Het selecteren en berekenen van banden is nu gemakkelijker dan ooit. Bezoek de SeleCalc website en vraag uw persoonlijke inloggegevens aan voor onze SeleCalc engineering programma’s. Wanneer u wilt dat een van onze specialisten contact met u opneemt op uw specifieke behoeften te bespreken, klik dan hier.

 

14 juli 2020  |  Geplaatst door

Susan Dijkhuizen is deel van het Global Marketing and Communications Team. Haar expertise ligt bij online marketing, website ontwikkeling en sociale media. Haar moedertaal is Nederlands en ze spreekt vloeiend Engels.

Neem contact met ons op voor persoonlijke ondersteuning

Vraag advies